Lounge Bath

ma : 9.00 - 17.00
di : 9.00 - 17.00
wo : 9.00 - 17.00
do : 9.00 - 17.00
vr : 9.00 - 17.00
za : op afspraak
zo : Gesloten

Houtgestookte hottub

Bent u op zoek naar een houtgestookte hottub? Echt Nederlands vakmanschap is wat onze hottubs uniek maakt. Wij zijn zelf verantwoordelijk voor het ontwerp van de hottubs. Voeg hier de eigen productie aan toe en wij zorgen voor een uniek & duurzaam design. Door onze klanten is er vaak gezocht op 'hottub houtgestookt', want dat is van toepassing op alle onze hottubs. Met de interne kachel zorgen wij er voor dat de ruimte optimaal benut wordt. De opening van de kachel is uiteraard wel aan de buitenzijde. In de opening zit deurtje met hittebestendig glas voor een sfeervolle beleving en een praktisch gebruik zodat je het hout via de buitenkant in de kachel kunt leggen.

Hottub soorten

Onze hottubs zijn er in verschillende varianten. Zoals u in de foto's hierboven kunt zien is er voor verschillende soorten tuinen een mooie oplossing. We hebben er voor gekozen om drie verschillende varianten te ontwerpen. Waarbij we niet alleen gekeken hebben naar het ontwerp maar ook naar het design. De drie varianten zijn;


Houtgestookte hot tub rond

Hot tub rond

Onze ronde houtgestookte hot tub is de hardloper van onze hottubs. De Lounge Bath Design rond is royaal ontwerpen met een vaste dichte bank in een rondzit. Belangrijkste specificaties:

 • Prijs: Vanaf € 5.150 (incl. btw)
 • Afmeting: Ø 197 (buitenmaat)
 • Zitplaatsen: 6-8 personen
 • Inhoud: ca. 1600 liter
Meer informatie

Hot tub vierkant

De vierkante houtgestookte hot tub is kleiner en lager van stuk dan zijn ronde broers, maar beschikt over een heerlijk zitcomfort en een lage instap. Belangrijkste specificaties:

 • Prijs: Helaas uit het assortiment
 • Afmeting: 203x203x60 cm. (buitenmaat)
 • Zitplaatsen: 2-4 personen
 • Inhoud: ca. 1000 liter
Meer informatie
Hottub houtgestookt vierkant

Houtgestookte hottub design stones

Hot tub Design Stones

Het meest exclusieve houtgestookte hot tub is onze Lounge Bath Design Stones. Dit unieke design biedt een prachtige sfeer, met name tijdens de avonduren. Hier de belangrijkste specificaties:

 • Prijs: op aanvraag
 • Afmeting: Ø 211 (buitenmaat)
 • Zitplaatsen: 6-8 personen
 • Inhoud: ca. 1600 liter
Meer informatie

 

Handgemaakt & Duurzaam

Bovenstaande hottubs zijn allemaal handgemaakt in onze eigen werkplaats. Doordat wij werken met een eigen ontwerp & productie bent u verzekerd van echt Nederlands vakmanschap. Alle varianten zijn van aluminium. Door het alumium krijgt u ook nog eens een robuuste en moderne uitstraling. Niet alleen mooi maar ook een milieubewuste keuze omdat wij met duurzame materialen werken. Deze houtgestookte hot tub is een geweldige keuze als u op zoekt bent naar de ultieme ontspanning voor lichaam en geest. Gewoon in uw eigen tuin. 

Houtgestookte hottub in de tuin

Uiteraard zijn de hottubs allemaal houtgestookt. Met onze interne kachel kunt u ook genieten van het vuur als u niet in het bad zit. Dit maakt van de hottub een echte eye-catcher in de tuin. Niet alleen door het design maar ook door het heerlijk flakkerende vuur in de kachel. Uiteraard is de schoorsteen ook stijlvol afgewerkt voor een mooie uitstraling. Rondom te schoorsteen hebben we een tafeltje ontworpen voor een hapje en een drankje. Geniet van uw eigen wellness in de achtertuin. 

Wilt u graag een hottub in de tuin en bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee.