Lounge Bath

ma : 9.00 - 17.00
di : 9.00 - 17.00
wo : 9.00 - 17.00
do : 9.00 - 17.00
vr : 9.00 - 17.00
za : op afspraak
zo : Gesloten

Lounge Bath Design Vierkant 2-4 pers

203x203x60 cm. (buitenmaat)

Helaas deze is uit het assortiment.

Lounge Bath hottub vierkantUniek in de hot tubs het aluminium Lounge Bath, met het comfort van het onderhoudsarme, gecoate aluminium en een robuuste, moderne en traditionele uitstraling van hout. De aluminium hottub vierkant is een duurzame hottub voor bijna iedere tuin. Het vierkante Lounge Bath biedt zitplaatsen voor ca. 2-4 personen, je zit op de bodem met je benen naar je toe of vooruit, de wanden/ rugleuningen zijn conisch voor een beter zitcomfort in een laag Lounge Bath de waterdiepte is ca. 55 cm. t/m schouders. Uniek is de opening van de kachel aan de buitenzijde deze is ontworpen voor een zeer praktische bediening en het zichtbare, sfeervolle vuur in de buiten haard. Het binnenbad wordt door een specialist in aluminium poedercoatings aangebracht en heeft een speciale coating zodat er weinig onderhoud aan de hottub nodig is en snel en hygiënisch schoon te maken.

Handgemaakt in onze eigen werkplaats

Het Lounge Bath wordt in eigen werkplaats volledig met de hand gemaakt in 4mm. dikte! aluminium (ipv de gebruikelijke 2 mm.) ook de aluminium opzetrand. Mede hierdoor kun je een uitstekende, duurzame en kwaliteits hottub bouwen. Bij grotere aluminium producten heb je altijd een lasnaad om vaste verbindingen te kunnen maken. Om een rustig, strak geheel op de rand te krijgen worden de opzetrand gezet.

Het water in de hottub wordt bacterie vrij gehouden met een mini long chloortablet in de chloordrijver die in het water drijft, dit is een klein tablet van 90 gram en heeft een langzame afgifte van chloor, deze verdwijnt na 5-7 dagen en dient dan vervangen te worden in de chloordrijver. (gebruik geen andere chemische producten)

Persoonlijke afwerking

Om het Lounge Bath een persoonlijke afwerking te geven kunnen de plankdelen gebeitst worden in een kleur naar keuze dit kan in iedere beits kleur, dit kunnen wij ook voor u doen.

Lounge Bath Design Vierkant

inclusief;

 • poeder-coating binnenbad
 • ralkleur: 9010 (roomwitte kleur)
 • aluminium opzetrand (ongecoat)
 • steigerhouten ombouw (onbehandeld)Lounge Bath aluminium hot tub vierkant Ral 5015
 • kachel + deurtje
 • hittebestendige glasplaat
 • schuine rugleuningen (voor luxe zitcomfort)
 • aluminium tafel rondom schoorsteen + anode
 • schoorsteenpijp (2x 1 mtr.) + RVS regenkap
 • hitteschild rondom de schoorsteen 1 mtr.
 • isolatie rondom het bad, onder plankdelen
 • 2 delige isolatie plaat onder het bad
 • aansluitingen voor filtersysteem
 • afvoer + knelplug

Coating

Het Lounge Bath hebben we op voorraad in Ralkleur 9010 een roomwitte kleur, een specialist in aluminium poeder-coatings verzorgt het coaten van het Lounge Bath.

Houten plankdelen

De steigerhouten plankdelen rondom het Lounge Bath worden nieuw en onbewerkt, rondom geleverd, deze planken kunnen in elk gewenste kleur gebeitst worden dat kan door ons maar bent u handig, dan kan dit ook zelf gedaan worden. Zo kan het geheel aangepast worden aan uw eigen omgeving.

Filtersysteem

Alle Lounge Baden hebben standaard een aansluiting voor het filtersysteem, kiest u ervoor het filtersysteem aan te schaffen dan kunt u uw water langer helder en schoon houden ca. 2½-3 maanden. Tevens zorgt het filtersysteem ervoor dat het warme en koude water door de circulatie met elkaar vermengt wordt. Het filtersysteem wordt geleverd met een extra slang met borstel om de bodem schoon te zuigen en kan gevuld worden met de aqualoon filterbollen. 

Gaasafdekking:

Om het water in de hot tub tegen invallend blad te beschermen is de gaasafdekking, deze is waterdoorlatend zodat er geen regenwater in blijft staan.

Accessoires:

In het menu accessoires kunt u eventueel een keuze maken in verschillende extra opties zoals o.a: filtersysteem, gaasafdekking, beitsen van plankdelen etc.

Technische gegevens:

Lengte:                     203 cm. (buiten), schuine rugleuning, 140 cm. (binnen)
Breedte:                   203 cm. (buiten), schuine rugleuning, 140 cm. (binnen)
Hoogte:                    60 cm. 
Vulling:                     ca. 1000 ltr. water
Gewicht:                  ca. 125 kg. (leeg, met planken)
Materiaal:                 4 mm. zeewaardig aluminium

Transport:

Wij kunnen u ontzorgen door het Lounge Bath te brengen dit wordt verzorgt door ons eigen Lounge Bath team er zal, indien nodig, hulp van u gevraagd kunnen worden. Levering is tot de stoep, in overleg kunnen we het Lounge Bath ook plaatsen. Voor de plaatsing is er van te voren altijd mail contact en worden er foto's gevraagd vanaf de toegang naar de te plaatsen plek van het Lounge Bath om de situatie goed in te kunnen schatten en of we er goed bij kunnen met de bedrijfsauto, dit wordt uiteindelijk altijd bepaald door degene die het Lounge Bath brengt. Natuurlijk kunt u het Lounge Bath ook zelf ophalen. Levering: Nederland

hottub vierkant
hottub vierkant
hot tub vierkant

Informatie Aanvragen