Lounge Bath

ma : 9.00 - 17.00
di : 9.00 - 17.00
wo : 9.00 - 17.00
do : 9.00 - 17.00
vr : 9.00 - 17.00
za : op afspraak
zo : Gesloten


Boxman/van Wijk

ma : 9.00 - 17.00
di : 9.00 - 17.00
wo : 9.00 - 17.00
do : 9.00 - 17.00
vr : 9.00 - 17.00
za : 8.00 - 16.00

Lounge Bath Design Rond 

Ø 197 (buitenmaat) ca. 6-8 persoons

Prijs: vanaf € 4.250,- (incl. btw.) 

Uniek in de hot tubs het aluminium Lounge Bath, met het comfort van het onderhoudsarme, gecoate aluminium en een robuuste, moderne en traditionele uitstraling van hout. De Aluminium Hottub rond is een robuuste, duurzame hottub voor bijna iedere tuin. De hottub is royaal ontworpen voor zeker 6 personen in een rondzit om de kachel, dit zijn vaste dichte banken en scheelt 400 ltr. water. Uniek is de opening van de kachel aan de buitenzijde en hebben we ontworpen voor een zeer praktische bediening en het zichtbare, sfeervolle vuur in de haard. Het binnenbad wordt door een specialist in aluminium coatings aangebracht en heeft een speciale coating zodat er weinig onderhoud aan de hottub nodig is en snel en hygiënisch schoon te maken.

Handgemaakt in onze eigen werkplaats

Het Lounge Bath wordt in eigen werkplaats volledig met de hand gemaakt ook de ronding van de hot tub, de bovenrand en de bankjes. Bij grotere aluminium producten heb je altijd een lasnaad om vaste verbindingen te kunnen maken. Om een rustig, strak geheel te krijgen worden de lasnaden op de bovenrand helemaal met de hand weggeslepen en gepolijst. De hottubs en de kachels worden geheel gebouwd in 4mm. aluminium! (ipv de gebruikelijke 2 mm.) Dit om een duurzaam product te kunnen leveren waar we 100% achter kunnen staan.

Het water in de hottub wordt bacterie vrij gehouden met één mini long chloortablet in de chloordrijver die in het water drijft, dit is een klein tablet van 90 gram en heeft een langzame afgifte van chloor, deze verdwijnt na 5-7 dagen en dient dan vervangen te worden in de chloordrijver. (gebruik geen andere chemische producten)

Persoonlijke afwerking

Er zijn verschillende persoonlijke afwerkingen mogelijk voor zowel  het ronde als het vierkante Lounge Bath zoals de beitskleur van de houten plankdelen en eventueel trap, de keuze van de kleur coating van het binnenbad en de afdekking van de hot tubs.

hottub grijs gebeitsthottub zwart gebeitstHottub 'Old Grey' gebeitsthottub red ceder gebeitst

     grijs gebeitst                                     zwart gebeitst                 "Old Grey" gebeitst          Red Cedar gebeitst

Het Lounge Bath Design Rond 

inclusief;

 • poeder-coating binnenbad (t/m 1,5 cm. over de rand)hot_tub_hottub_aluminium_lounge_bath_binnenbad_ralkleur_coating_9010_zuiverwit_523
 • ralkleur: 9010, (roomwitte kleur)
 • lasnaden geslepen op bovenrand
 • steigerhouten plankdelen (onbehandeld)
 • dichte banken (scheelt 400 liter water)
 • kachel+deurtje+rooster+aslade
 • hittebestendige glasplaat
 • aluminium tafel rondom schoorsteen
 • schoorsteen (2x1 mtr.)+ hitteschild + RVS regenkap
 • isolatie rondom het bad, onder planken
 • 2 delig isolatie plaat onder het bad
 • steigerhouten trap, 2 trede (onbehandeld)
 • aansluitingen voor zandfilterpomp
 • afvoer+knelplug

Coating

Het Lounge Bath hebben we altijd op voorraad in Ralkleur 9010, een roomwitte kleur zodat deze vrij snel opgebouwd kan worden naar wens van de klant. De coating kleur van het binnenbad is ook te coaten in een andere klassieke Ralkleur, dit is een extra optie.

hottub coating Ral 9006hottub Ral 7016hottub Ral 6019

    Ralkleur: 9006                                     Ralkleur: 7021                                        Ralkleur: 9016

Houten plankdelenLounge Bath antraciet gebeitst

De steigerhouten plankdelen rondom het Lounge Bath worden in principe nieuw, blank en onbewerkt, rondom geleverd, deze planken kunnen in elk gewenste kleur gebeitst worden dat kan door ons maar bent u handig, dan kan dit ook zelf gedaan worden. Zo kan het geheel aangepast worden aan uw eigen omgeving.

Zandfilterpomp

Alle Lounge Baden hebben standaard een aansluiting voor het zandfilter systeem, kiest u ervoor de zandfilter aan te schaffen dan kunt u uw water langer helder en schoon houden ca. 2,5-3 maanden. Tevens zorgt het filtersysteem ervoor dat het warme en koude water door de circulatie met elkaar vermengt wordt. Het zandfilter systeem wordt geleverd inclusief special zand en een extra slang om de bodem schoon te zuigen.

Grote trap

Om het zandfilterpomp netjes weg te werken is de grote trap van 3 trede gebouwd in nieuw, onbehandeld steigerhout. De grote trap kan zowel links als rechts t.o.v opening kachel gebouwd worden. Hier kunt u tevens uw handdoek of badjas op leggen.

Afdekking

Er zijn verschillende keuzes voor de  afdekking van het Lounge Bath. Denk goed na waar het Lounge Bath komt te staan en of er veel vuil in het water zal waaien. Om de temperatuur van het water zo goed mogelijk te behouden is de 4 delige isolerende afdekmatten een goede optie. Wilt u uw Lounge Bath goed en zo veilig mogelijk helemaal afdichten is de hardcover een goede keuze maar zo kunt u ook kiezen voor de waterdoorlatende gaasafdekking om invallend blad tegen te gaan.

4 delige isolatie afdekmattenLounge Bath 4 delige isolatie afdekmatten

Om het Lounge Bath na gebruik goed op temperatuur te houden kunt u gebruik maken van de 4 delige isolerende afdekmatten, deze liggen op het water en houden het water zo veel mogelijk op temperatuur zodat u de volgende dag met even bijstoken zo weer op ca. 38° Celsius bent.

Gaasafdekking:

Om het Lounge Bath tegen invallend blad te beschermen is de gaasafdekking. Deze is waterdoorlatend zodat er geen regenwater in blijft staan.

Hardcover:

De hardcover sluit het Lounge Bath in zijn geheel af, deze is in 2 delen om makkelijk van het Lounge Bath af te halen, sluiting is middels klitteband. De gespen kunnen vastgezet worden aan de plankdelen en via een code op slot gezet worden.

Accessoires:

In het menu accessoires kunt u eventueel een keuze maken in verschillende extra opties zoals o.a: zandfilterpomp, grote trap, Hardcover, gaasafdekking, 4 delige isolerende afdekmatten, beitsen van plankdelen en trap etc.

Technische gegevens:

Hoogte:                     100 cm.  (excl. 5 cm. isolatieplaat)
Doorsnede:               197 cm. (buiten)
Zitting:                        30 cm. hoogte
Vulling:                       ca. 1600 ltr. water
Gewicht:                    ca. 180 kg. (leeg, met planken)
Materiaal:                  3-4 mm. zeewaardig aluminium

Transport:

transport Lounge Bath

Wij kunnen u ontzorgen door het Lounge Bath te brengen dit wordt verzorgt door ons eigen Lounge Bath team er zal, indien nodig, hulp van u gevraagd kunnen worden. Levering is tot de stoep, in overleg kunnen we het Lounge Bath ook plaatsen. Voor de plaatsing is er van te voren altijd mail contact en worden er foto's gevraagd vanaf de toegang naar de te plaatsen plek van het Lounge Bath om de situatie goed in te kunnen schatten en of we er goed bij kunnen met de bedrijfsauto met kraan, dit wordt uiteindelijk altijd bepaald door degene die het Lounge Bath brengt. Natuurlijk kunt u het Lounge Bath ook zelf ophalen.

hottub Dokkumhot tub aluminiumhottub hot tub aluminium

hot tub grey washhot tub zwart gebeitsthottub aluminium Lounge Bath

Informatie Aanvragen