Lounge Bath

ma : 9.00 - 17.00
di : 9.00 - 17.00
wo : 9.00 - 17.00
do : 9.00 - 17.00
vr : 9.00 - 17.00
za : op afspraak
zo : Gesloten

Lounge Bath Design Rond 

Ø 197 (buitenmaat) ruim 6 persoons

Prijs: vanaf € 6.250,- (incl. btw.) 

Uniek in de hot tubs het aluminium Lounge Bath, met het comfort van het onderhoudsarme, gecoate aluminium en een robuuste, moderne en traditionele uitstraling van hout. De Aluminium Hottub rond is een robuuste, duurzame hottub voor bijna iedere tuin. De hottub is royaal ontworpen voor zeker 6 personen in een rondzit om de kachel, dit zijn vaste dichte banken en scheelt 400 ltr. water. Uniek is de opening van de kachel aan de buitenzijde en hebben we ontworpen voor een zeer praktische bediening en het zichtbare, sfeervolle vuur in de haard. Het binnenbad wordt door een specialist in aluminium coatings aangebracht en heeft een speciale coating zodat er weinig onderhoud aan de hottub nodig is en snel en hygiënisch schoon te maken.

Handgemaakt in onze eigen werkplaats

Het Lounge Bath wordt in eigen werkplaats volledig vakbekwaam met de hand gemaakt ook de ronding van de hot tub, de rubberen bovenrand, opening kachel, tafeltje en de rondzit. Bij aluminium producten heb je altijd een lasnaad om vaste verbindingen te kunnen maken dit maakt de hottub o.a. stoer en robuust. De hottubs en de kachels worden geheel gebouwd in 4mm. aluminium! (ipv de gebruikelijke 2 mm.) Dit om een duurzaam product te kunnen leveren waar we 100% achter kunnen staan.

Het water in de hottub wordt bacterie vrij gehouden met één mini long 90 mini chloortablet van 20 gram in de chloordrijver die in het water drijft, dit is een klein tablet van 90 gram en heeft een langzame afgifte van chloor, deze verdwijnt na 5-7 dagen en dient dan vervangen te worden in de chloordrijver (gebruik geen andere chemische producten).

Persoonlijke afwerking

Er zijn verschillende persoonlijke afwerkingen mogelijk voor het ronde Lounge Bath zoals de beitskleur van de houten plankdelen en een praktisch filtersysteem met eventueel de grote trap van 3 trede (deze kan zowel links als rechts om gebouwd worden) en de afdekking van de hot tubs.

hottub grijs gebeitstAntraciet gebeitst
hottub zwart gebeitstZwart gebeitst
Lounge bath hottub grijs/bruin gebeitst Antraciet/bruin gebeitst
hottub red ceder gebeitst Red Cedar gebeitst

 

Het Lounge Bath Design Rond 

inclusief;

 • poeder-coating binnenbad hot_tub_hottub_aluminium_lounge_bath_binnenbad_ralkleur_coating_9010_zuiverwit_523
 • ralkleur: 9010, (roomwitte kleur)
 • rubberen bovenrand
 • steigerhouten plankdelen (onbehandeld)
 • dichte banken (scheelt 400 liter water)
 • kachel+deurtje+rooster+aslade
 • hittebestendige glasplaat
 • aluminium tafel rondom schoorsteen + anode
 • schoorsteen (2x1 mtr.)+ hitteschild + RVS regenkap
 • isolatie rondom het bad, onder planken
 • 2 delig isolatie plaat onder het bad
 • steigerhouten trap, 2 trede (onbehandeld)
 • aansluitingen voor filtersysteem
 • afvoer+knelplug

Coating

Het Lounge Bath hebben we op voorraad in Ralkleur 9010, een roomwitte, neutrale kleur zodat deze vrij snel opgebouwd kan worden naar wens van de klant.

Houten plankdelen

Lounge Bath antraciet gebeitst

De steigerhouten plankdelen rondom het Lounge Bath worden nieuw, blank en onbewerkt, rondom geleverd, deze planken kunnen in elk gewenste kleur gebeitst worden, dat kan door ons maar bent u handig, dan kan dit ook zelf gedaan worden. Zo kan het geheel aangepast worden aan uw eigen omgeving.


Filtersysteem

Alle Lounge Baden hebben standaard een aansluiting voor het filtersysteem, kiest u ervoor het filtersysteem aan te schaffen dan kunt u uw water langer helder en schoon houden ca. 2,5-3 maanden. Tevens zorgt het filtersysteem ervoor dat het warme en koude water door de circulatie met elkaar gemengd wordt. Het filtersysteem wordt geleverd inclusief een extra bodemzuiger om de bodem schoon te zuigen. Dit systeem kan gevuld worden met de Aquallon filterbollen.

 

Grote trap

Om het filtersysteem netjes weg te werken is de grote trap van 3 trede gebouwd in nieuw, onbehandeld steigerhout, deze komt dan ipv de 2 trede trap. De grote trap kan zowel links als rechts t.o.v opening kachel gebouwd worden, bij een rechtse trap is 2 x 3.30 extra waterslang nodig. Op de grote trap kunt u tevens uw handdoek of badjas op leggen.

 

Afdekking

Er zijn verschillende keuzes voor de  afdekking van het Lounge Bath. Denk goed na waar het Lounge Bath komt te staan en of er veel vuil of bladafval in het water zal waaien. Om de temperatuur van het water zo goed mogelijk te behouden is de 4 delige isolerende afdekmatten een goede optie. Wilt u uw Lounge Bath goed en zo veilig mogelijk helemaal afdichten is de hardcover een goede keuze maar zo kunt u ook kiezen voor de waterdoorlatende gaasafdekking om invallend blad tegen te gaan. Vaak wordt de keuze gemaakt voor de 4 delige isolatie afdekmatten in combinatie met de gaasafdekking.

 

4 delige isolatie afdekmatten

Lounge Bath 4 delige isolatie afdekmatten

Om het Lounge Bath na gebruik goed op temperatuur te houden kunt u gebruik maken van de 4 delige isolerende afdekmatten, deze liggen op het water en houden het water zo veel mogelijk op temperatuur zodat u de volgende dag met even bijstoken zo weer op ca. 38° Celsius bent. Dit wordt vaak gecombineerd met de waterdoorlatende gaasafdekking.

Gaasafdekking:

Om het Lounge Bath tegen invallend blad te beschermen is de gaasafdekking. Deze is waterdoorlatend zodat er geen regenwater in blijft staan. Dit wordt vaak gecombineerd met de 4 delige afdekmatten.

 

Accessoires:

In het menu accessoires kunt u eventueel een keuze maken in verschillende extra opties zoals o.a: filtersysteem, grote trap, gaasafdekking, 4 delige isolerende afdekmatten, beitsen van plankdelen en trap etc.

 

Technische gegevens:

Hoogte:                     100 cm.  (excl. 5 cm. isolatieplaat)
Doorsnede:               197 cm. (buiten)
Zitting:                       30 cm. hoogte
Vulling:                      ca. 1600 ltr. water
Gewicht:                    ca. 200 kg. (leeg, met planken)
Materiaal:                  3-4 mm. zeewaardig aluminium

 

Transport:

Wij kunnen u ontzorgen door het Lounge Bath te brengen dit wordt verzorgt door ons eigen Lounge Bath team er zal, indien nodig, hulp van u gevraagd kunnen worden. Levering is tot de stoep, in overleg kunnen we het Lounge Bath ook plaatsen. Voor de plaatsing is er van te voren altijd mail contact en worden er foto's gevraagd vanaf de toegang naar de te plaatsen plek van het Lounge Bath om de situatie goed in te kunnen schatten en of we er goed bij kunnen met de bedrijfsauto, dit wordt uiteindelijk altijd bepaald door degene die het Lounge Bath brengt. Natuurlijk kunt u het Lounge Bath ook zelf ophalen. Levering: Nederland 

hottub Dokkum
hot tub aluminium
hottub hot tub aluminium
hot tub grey wash
hot tub zwart gebeitst
hottub aluminium Lounge Bath

Informatie Aanvragen