Wie zijn wij?

Van oorsprong zijn wij al ruim 25 jaar een aluminium jachtbouw bedrijf (van Vossen Jachtbouw) De ervaring van aluminium is dus ruim aanwezig, privé zijn wij jaren geleden op zoek geweest naar een hottub, omdat wij niet konden vinden wat wij zochten hebben we zelf een hottub van aluminium ontworpen en gebouwd, met de sfeer van hout rondom maar in een modern en praktisch jasje en een stijlvol, robuust Design. Omdat zichtbaar vuur een extra warme sfeer geeft wilde wij een hot tub creëren met de opening van de kachel aan de voorzijde zodat je het vuur kunt zien branden.

Uniek Design

Bijzonder en uniek is dan ook de opening van de kachel aan de voorzijde van het Lounge Bath, geen ruimte innemend hekje voor de kachel en een praktisch tafeltje in de hot tub om gezellig een hapje en een drankje te kunnen nuttigen. Omdat steeds meer familie en vrienden ook interesse hadden zijn we, na alle kinderziekten op te lossen en aanpassingen, de verkoop van de aluminium hottubs gestart. Inmiddels zijn we in samenwerking met o.a; Bungalowparken, Bed & Breakfast en vakantiehuizen, chalets etc. en natuurlijk vele particulieren vooral in Nederland maar inmiddels ook in o.a. Spanje, Frankrijk, Slovenië, België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk bij hun vakantie (verhuur) woningen.

Een relaxte wereld van ontspanning voor geest en welzijn

Met een Lounge Bath stapt u letterlijk in een andere, relaxte wereld van weldaad en ontspanning voor lichaam en geest. De combinatie van warm water, de buitenlucht, de geur van brandend en knetterend hout geeft een heerlijke ontspanning en dat in elk seizoen van het jaar. Het is puur een verlenging van je levensgenot in je eigen vertrouwde omgeving voor het hele gezin!   

Wij hebben een eigen werkplaats waar de gepantenteerde hottubs handmatig gebouwd worden en een showroom waar verschillende uitvoeringen te zien zijn. Kom gerust kijken voor een vrijblijvend goed advies en de juiste informatie. U bent van harte welkom!

 showroom   showroom        Lounge Bath hottub

Met vriendelijke groeten,

Simone en Harold van Vossen