Hoe u een hottub ondergrond voorbereid

U heeft voor de aanschaf van uw hottub vast nagedacht over de plaats en de ondergrond ervan. Maar naast een stevige basis en een mooi plekje zijn er meer dingen waar u over na moet denken. Daarnaast zijn er erg creatieve manieren voor de ondergrond van uw hottub.De stabiliteit en vlakheidHet belangrijkste is natuurlijk nog steeds dat de ondergrond stabiel en vlak is. Het moet sterk genoeg zijn voor de gevulde hottub en het aantal personen dat van het bad gaat genieten. Daarnaast is het belangrijk dat het bad op een vlakke ondergrond komt te staan, oftewel waterpas. 

Dit betekend niet dat u bij een ondergrond alleen maar keuze heeft uit beton. Er zijn tal mogelijkheden om uit te kiezen die stabiliteit en vlakheid bieden en er prachtig uitzien in uw tuin.De materialenZoals eerder aangegeven zijn er tal mogelijkheden voor materialen. De meest populaire keuzes zijn grind, tegels, houten constructies en beton. De voorkeur hangt geheel af van wat u bij uw tuin en huis vind passen. Ze bieden allen de stabiliteit en vlakheid die nodig is. 

Een mooi aangelegde basis laat uw tuin er nog mooier uitzien. Wij hebben hieronder een aantal voorbeelden van onze klanten voor u samengesteld. Zodat u kunt zien dat de ondergrond ook erg bepalend is voor de uitstraling en de sfeer van uw tuin.


Laat u adviserenZit u nog met vragen of ontvangt u graag advies? Lounge Bath helpt u graag verder. Neem gerust contact met ons op, dan helpen onze experts u opweg. Wij hebben een showroom waar u de sfeer van Lounge Bath kunt ontdekken. Hier kunt u ook de verschillende afwerkingen, opties en accessoires bekijken. 

In onze vorige blog: ‘waar moet u op letten bij het kopen van een hottub’, gaan we meer in op de verschillende keuzes bij het aanschaffen van een hottub.