Nieuw en Uniek Lounge Bath Health and Wellness

Lounge Bath Health & Wellness 

Lounge Bath Health & Wellness badschuim

Lounge Bath Health & Wellness        Lounge Bath Health & Wellness roomwit

Door onze jarenlange ervaring bij vele particulieren en B&B ’s, vakantieparken - waaronder Landal GreenParks – hebben wij met het Lounge Bath Health & Wellness het ligbad voor buiten ontwikkeld wat aan alle wensen voldoet.

Lounge Bath Health & Wellness is eenvoudig te vullen en vereist geen chloor of andere chemische toevoegingen. Dit is mogelijk gemaakt door de lage waterinhoud en het efficiënte design. Lounge Bath Health & Wellness kan na één sessie compleet geleegd worden, eenvoudig gereinigd en bij volgende gebruik gevuld worden met vers, warm water direct op temperatuur. Dit alles is zo eenvoudig dat ook in de verhuur de gast dit zelf binnen enkele minuten kan realiseren. Daarbij gaat het vullen en opwarmen middels een gebruiksvriendelijke CE-gekeurde badgeiser met gasfles waardoor het ligbad in 20 minuten klaar is voor gebruik!

 Geen rookontwikkelingen √ Geen energiekosten  √ Geschikt voor volwassenen en kinderen Geen gebruik van chemicaliën

Health & Wellness

Dit alles zorgt ervoor dat het Health & Wellness ligbad te gebruiken is in combinatie met natuurlijke aroma's zoals lavendel, Bergamot, eucalyptus of de heerlijk ontspannende werking van zeezout met magnesium voor het ontspannen van de spieren Voor je gasten een extra bijzondere ontspannende beleving voor lichaam en geest.