Lounge Bath

ma : 9.00 - 17.00
di : 9.00 - 17.00
wo : 9.00 - 17.00
do : 9.00 - 17.00
vr : 9.00 - 17.00
za : op afspraak
zo : Gesloten

Lounge Bath Design Stones 

ø 211 cm. (buitenmaat) 4- 6 persoons

Prijs: € 5.850,- (incl. btw)     Momenteel niet leverbaar!

Uniek in de hot tubs het aluminium Lounge Bath, met het comfort van het onderhoudsarme, gecoate aluminium maakt dit Lounge Bath zeer uniek en duurzaam. Het Lounge Bath 'Stones' heeft een RVS schanskorf rondom, dit kan gevuld worden met breukstenen naar keuze. De hottub is royaal ontworpen voor zeker 6 personen in een rondzit om de kachel, dit zijn vaste dichte banken en scheelt 400 ltr. water. Uniek is de opening van de kachel aan de buitenzijde en hebben we ontworpen voor een zeer praktische bediening en het zichtbare, sfeervolle vuur in de haard. Het binnenbad wordt door een specialist in aluminium coatings aangebracht en heeft een speciale coating zodat er weinig onderhoud aan de hottub nodig is en snel en hygiënisch schoon te maken.

Handgemaakt in onze eigen werkplaats

Het Lounge Bath wordt in eigen werkplaats volledig met de hand gemaakt ook de ronding van de hot tub, de bovenrand en de bankjes. De hottubs en de kachels worden geheel gebouwd in 4mm. aluminium! (ipv de gebruikelijke 2 mm.) Dit om een duurzaam kwaliteits product te kunnen leveren waar we 100% achter kunnen staan. Bij grotere aluminium producten heb je altijd een lasnaad om vaste verbindingen te kunnen maken. Om een rustig, strak geheel op de rand te krijgen worden de lasnaden op de bovenrand helemaal met de hand weggeslepen en gepolijst.

Het water in de hottub wordt bacterie vrij gehouden met één mini long chloortablet in de chloordrijver die in het water drijft,  dit is een klein tablet van 90 gram en heeft een langzame afgifte van chloor, deze verdwijnt na ca. 5-7 dagen en dient dan vervangen te worden in de chloordrijver. (gebruik geen andere chemische producten)

Persoonlijke afwerking

Er zijn verschillende persoonlijke afwerkingen mogelijk o.a het type / kleur stenen, wel of geen filtersysteem, aluminium trap en de afdekking van de hot tub Stones.

Het Lounge Bath Design Stones

inclusief:

 • poeder-coating binnenbad (t/m 1,5 cm. over de rand)
 • ralkleur: 9010, (roomwitte kleur)
 • lasnaden geslepen op bovenrand
 • RVS schanskorf rondom
 • blank aluminium sluit-rand
 • dichte banken (scheelt 400 liter water)
 • kachel+deurtje+rooster+aslade
 • hittebestendige glasplaat
 • aluminium tafel rondom schoorsteen + anode
 • schoorsteen (2x1 mtr.)+ hitteschild + RVS regenkap
 • isolatie rondom het bad, onder korf
 • 2 delig isolatie plaat onder het bad
 • steigerhouten trap, 2 trede (onbehandeld)
 • aansluitingen voor filtersysteem
 • afvoer+knelplug

Coating

Het Lounge Bath rond hebben we op voorraad in Ralkleur 9010, een neutrale roomwitte kleur zodat deze vrij snel opgebouwd kan worden naar wens van de klant. De hottub wordt gepoedercoat door een specialist in poeder-coatings.

Schanskorf constructieLounge Bath stenen korf constructie

Er wordt een schanskorf constructie om het Lounge Bath gebouwd, ook rondom de kachel zodat er geen stenen doorheen kunnen vallen. Het geheel wordt, na vulling van de stenen, afgesloten met de ongecoate aluminium vul-rand. De mazen van de schanskorf zijn 50x50 mm.

Stones

De vulling van de stenen kunt u in eigen omgeving uitzoeken en bestellen, ca. 1500 kg. De stenen moeten een bepaalde grote hebben om niet tussen de mazen van de korf te vallen en om te kunnen vullen in de korf. De maat van de stenen moeten ca. 40-80mm. zijn. Er zijn ook glasbrokken in verschillende kleuren, deze geven de prachtige en unieke uitstraling aan het Lounge Bath 'Stones'.

Filtersysteem

Alle Lounge Baden hebben standaard een aansluiting voor het filtersysteem, kiest u ervoor het filtersysteem aan te schaffen dan kunt u uw water langer helder en schoon houden ca. 2,5-3 maanden. Tevens zorgt het filtersysteem ervoor dat het warme en koude water door de circulatie met elkaar vermengt wordt. Het filtersysteem wordt geleverd met en een extra slang inclusief borstel om de bodem schoon te zuigen. Dit kan gevuld worden met de Aqualoon filterbollen

Grote trap

Om het filtersysteem netjes weg te werken is een unieke duurzame aluminium trap van 2 trede gebouwd. Hier kunt u tevens uw handdoek of badjas op leggen.

Afdekking

Er zijn verschillende keuzes voor de  afdekking van het Lounge Bath. Denk goed na waar het Lounge Bath komt teBasalt 56-75mm in korf staan en of er veel vuil in het water zal waaien. Om de temperatuur van het water zo goed mogelijk te behouden is de 4 delige isolerende afdekmatten een goede optie. Wilt u uw Lounge Bath goed en zo veilig mogelijk helemaal afdichten is de hardcover een goede keuze maar zo kunt u ook kiezen voor de waterdoorlatende gaasafdekking om invallend blad tegen te gaan.

4 delige isolatie afdekmatten

Om het Lounge Bath na gebruik goed op temperatuur te houden kunt u gebruik maken van de 4 delige isolerende afdekmatten, deze liggen op het water en houden het water zo veel mogelijk op temperatuur zodat u de volgende dag met even bijstoken zo weer op ca. 38° Celsius bent.

Gaasafdekking:

Om het Lounge Bath met korf tegen invallend blad te beschermen is de gaasafdekking. Deze is waterdoorlatend zodat er geen regenwater in blijft staan. De XL ( Ø 211,5 cm) gaasafdekking wordt op maat besteld, levertijd ca. 3 weken, prijs € 225,-.

Hardcover:

De isolerende hardcover van Skai sluit het Lounge Bath met korf in zijn geheel af, deze is in 2 delen om makkelijk van het Lounge Bath af te halen, sluiting is middels klitteband. Leverbaar in zwart, de hardcover XL (Ø 212 cm.) wordt besteld bij opdracht, levertijd: ca. 8 weken. prijs: € 525,-

Accessoires:

In het menu accessoires kunt u eventueel een keuze maken in verschillende extra opties zoals o.a: filtersysteem, grote trap, hardcover, gaasafdekking, 4 delige isolerende afdekmatten, beitsen van plankdelen en trap etc.

Technische gegevens:

Hoogte:                 100 cm.  (excl. 5 cm. isolatieplaat)
Doorsnede:            211 cm. (buitenrand)
Zitting:                    30 cm. hoogte
Vulling:                   ca. 1600 ltr. water
Gewicht:                ca. 200 kg. (leeg, met korf)
Materiaal:               3-4 mm. zeewaardig aluminium

Transport:

Wij kunnen u ontzorgen door het Lounge Bath te brengen dit wordt verzorgt door ons eigen Lounge Bath team er zal, indien nodig, hulp van u gevraagd kunnen worden. Levering is tot voordeur, in overleg kunnen we het Lounge Bath ook plaatsen. Voor de plaatsing is er van te voren altijd mail contact en worden er foto's gevraagd vanaf de toegang naar de te plaatsen plek van het Lounge Bath om de situatie goed in te kunnen schatten en of we er goed bij kunnen met de bedrijfsauto, dit wordt uiteindelijk altijd bepaald door degene die het Lounge Bath brengt. Natuurlijk kunt u het Lounge Bath ook zelf ophalen. Levering: Nederland

hottub schans korf
hottub stenen schanskork
hottub schanskorf stenen
hottub korf stones

Informatie Aanvragen