Lounge Bath
Health & Wellness

Ons nieuwste concept ‘Lounge Bath Health & Wellness’ is een eigen ontwerp en wordt in onze werkplaats vakkundig gebouwd van zeewaardig aluminium met een dikte van 4mm. Mede hierdoor kunnen wij een uiterst duurzaam en kwalitatief bad leveren.

Health & Wellness is voorzien van een efficiënte geiser waardoor er geen rookontwikkeling ontstaat. Daarnaast is het bad binnen 20 minuten gebruiksklaar met een simpele druk op de knop.

Maak je ervaring compleet door je favoriete aromatische oliën toe te voegen. Last van gespannen of pijnlijke spieren? Voeg dan bijvoorbeeld zeezout met magnesium toe voor de optimale ontspannende werking.

€ 4.850 incl. BTW

  • Geschikt voor twee personen
  • Volledig naar eigen smaak samenstellen
  • Direct leverbaar
  • Twee jaar garantie
Offerte aanvragen Afspraak plannen

De unieke werking

Lounge Bath Health & Wellness is bedacht om de ultieme thuis-wellness te creëren.

Health & Wellness wordt met een druk op de knop aangezet waarna het zich binnen 20 minuten vult met schoon, warm water. De temperatuur is zelf te regelen door middel van een draaiknop op de geiser.

Zodra het bad vol is, zet je de geiser uit en kan het genieten beginnen. Voeg aromatische oliën toe voor extra beleving en ontspanning en zet een hapje en drankje klaar op het tafeltje.

Doordat je na afloop het water eenvoudig laat wegelopen in de tuin, is het niet nodig om chemicaliën toe te voegen aan het water.

De lijst met voordelen is enorm: geen rookontwikkeling, milieubewust, hygiënisch, geschikt voor kinderen, geen gebruik van chemicaliën, gebruiksvriendelijk en goedkoop in gebruik.

Handgemaakt in
Nederland

Lounge Bath bouwt sinds 2011 unieke, hoge kwaliteit, aluminium hot tubs in de werkplaats in Steenwijk. Doordat ieder bad volledig met de hand is gebouwt, is ieder bad uniek.

Van het lasersnijden tot bouwen, poedercoaten en afwerken, het volledige proces bevindt zich in Nederland onder het toeziend oog van professionals.

Door de hoge kwaliteitsstandaarden en duurzame bouwmaterialen gaan de producten van Lounge Bath decennialang mee.

Bovendien is het hierdoor mogelijk om uw product volledig naar wens samen te stellen in onze showroom.

Technische gegevens

Lengte: 240 centimeter
Breedte: 97 centimeter
Hoogte: 75 centimeter
Vulling: Max. 500 liter
Gewicht: Ca. 130 kg. (drooggewicht)
Materiaal: 4 millimeter dik zeewaardig aluminium
Kachel: CE gecertificeerde gas geiser

Accessoires

Zandfilterpomp

Hoofd/nek kussen

Grote trap

Dienblad "Butler"

Zitkussen

Wellness producten

Solar isolatie

Afdekhoes

Gaasafdekking

Isolatie bolletje