Introductie vierkant Design

nieuw_ontwerp_ligbad_lounge_bath_aluminium_hot_tubs_8_400

!!! SPECTACULAIR !!!
Met trots presenteren wij het nieuwe Lounge Bath ontwerp, een laag zit/lig bad met schuine wanden/rugleuningen van 200x200x60 cm.

INTRODUCTIE PRIJS: € 3.150,-

Lounge Bath, aluminium hot tub. Zeer vernieuwend buitenbad van aluminium, gestookt op hout!
Voordelen aluminium:

- duurzaam!
- geen houtrot, lekkages of schimmels
- snelgeleider van warmte
- makkelijk hygiënisch, snel schoon te maken
- lage instap
- onderhoudsarm
- licht in gewicht (100 kg. leeg, zonder plankdelen)
- inhoud: 1000 ltr.

Om aan de vele vragen te voldoen hebben we een nieuw ontwerp van het Lounge Bath ontwikkeld. Een laag, vierkant buitenbad (ook erg geschikt voor kinderen als zwembad) minder water inhoud, snel opgewarmd en de perfecte afmetingen om overal geplaatst te worden! De wanden/rugleuningen zijn schuin geintergreerd voor extra luxe zit/lig comfort. 

Dit lig/zit bad heeft ook alle voordelen van aluminium net als onze andere baden en wat erg gewaardeerd wordt, ook hier kunnen water jets of een bubbel-systeem ingebouwd worden. De binnenkant wordt gecoat, het bad wordt in zijn geheel geïsoleerd om de warmte ook in een strenge winter goed op temperatuur te houden. De opening van de kachel is aan de buitenzijde voor extra sfeer en dubbel gebruik voor extra warmte bij tuin/lounge set. Je kunt zelfs een ligbed of kussens plaatsen op het vierkante buitenbad, scheelt ruimte en is erg sfeervol!

* Creëer je eigen Wellness *


Uniek is de opening van de kachel aan de buitenzijde, geen hekje of extra ruimte inneemt in het bad en je de kachel als openhaard bij een tuinzit kunt gebruiken, zo kun je extra genieten van de warmte, het zichtbare vuur, de geur van knetterend brandend hout.

Een 4-delige isolerende afdekmat (licht in gewicht) zorgt ervoor dat invallend blad niet in uw water terecht komt, tevens houdt de afdekmat tijdens opstoken en na gebruik uw water zoveel mogelijk op temperatuur zodat u er volgende dag met iets bijstoken er zo weer van kunt genieten. Ook onder de vervangbare plankdelen is gebruik gemaakt van isolerend materiaal.

Het Lounge Bath biedt zitplaatsen voor ca. 2-4 personen, heeft een afmeting van 200x200 cm. de hoogte is 60 cm. (lage instap) inhoud ca. 1000 ltr. water, de schoorsteen wordt stijlvol afgeschermd ivm uw veiligheid en dat van uw kinderen.

In het Lounge Bath is, rondom de schoorsteen, een tafeltje gebouwd voor een gezellig hapje of drankje bij eventueel kaarslicht.

Like ons op facebook.

Meer Nieuws

25-01
ABCAT houtrookfilter

03-05
Nieuwe website gelanceerd op 3 mei

01-03
Extra verkooppunt te Giessenburg (ZH)

01-01
Gepolijste lasnaden in bovenrand nu standaard

01-04
Showroom

08-03
Verhuizing per 1 maart 2015

01-04
Sail Giethoorn 12 t/m 15 juni

28-03
Waterevent Blokzijl 11-12-13 april

01-02
Tuin en Sfeer Groningen 20 t/m 23 februari

17-10
Introductie vierkant Design

07-06
Lounge Bath in steen constructie

08-04
Scandinavische Markt Schokland

02-04
Lente Fair in Frederiksoord

01-03
Het Water Event in Blokzijl

04-06
Cruise and Dance te Amsterdam