Lounge Bath

ma : 9.00 - 17.00
di : 9.00 - 17.00
wo : 9.00 - 17.00
do : 9.00 - 17.00
vr : 9.00 - 17.00
za : op afspraak
zo : Gesloten

Lounge Bath Health & Wellness

Een unieke, vernieuwende beleving, in 20 minuten gebruiks klaar!

Lounge Bath Health & wellness roomwit

Lounge Bath Health & Wellness isolatie balletjes Lounge Bath Health & Wellness badschuim

Lounge Bath Health & Wellness ligbad zwart Lounge Bath Health & Wellness ligbad kunst

Handgemaakt in onze eigen werkplaats

Het Lounge Bath Health & Wellness is een eigen (beschermd) ontwerp en wordt in onze werkplaats vakkundig gemaakt van zeewaardig aluminium met een dikte van 4mm. mede hierdoor kunnen wij een uitstekende, duurzame en kwaliteits ligbad bouwen waar wij 100% achterstaan.

We hebben al onze jarenlange ervaringen van de hottubs in het ligbad Health & Wellness gebruikt, heel millieubewust geen rookontwikkelingen of chemicalien meer nodig en een ontzettend tijdbesparend; zet de waterkraan aan en de geiser verwarmt direct het water, binnen 20 minuten kun je in een heerlijk warm water ligbad stappen om te ontspannen en van elkaar of alleen te genieten van de weldaad met heerlijk geurende aroma's, zeezout (met Magnesium heel goed voor de spieren en huid), badschuim, bruisballen of zeepjes voor een extra ontspannende beleving.

Ideaal voor een Bed and Breakfast, gasten komen 1 of 2 dagen gaan wandelen, fietsen of een citytrip maken. Bij terugkomst B&B kun je  samen in een heerlijk warm Health & Wellness ligbad nagenieten in de buitenlucht... zonder rookontwikkelingen en binnen 20 minuten!

Het Lounge Bath Health & Wellness maakt dit alles mogelijk!

De unieke werking:

Heel eenvoudig:

Als het Lounge Bath Health & Wellness (waterpas) geplaatst is, het liefst onder een overkapping, en de geiser in de omkasting is gekoppeld kan de gasfles onder het tafelgedeelte geplaatst worden en de andere koppelingen aangesloten op een tuinslang.  Bij het aanzetten van de waterkraan wordt het ligbad Health & Wellness direct met warm water op gewenste temperatuur gevuld. De temperatuur kun je via de knop op de geiser regelen. De ideale temperatuur is natuurlijk heel persoonlijk maar ligt vaak tussen de 38º C - 40º C. Tijdens het vullen kun je al genieten van het warme water en kun je zelf het waterniveau bepalen. Wil je nog langer genieten en koelt het toch af dan kun je vanuit het Lounge Bath bij-verwarmen, ideaal! Na gebruik laat u eenvoudig het water weglopen of hergebruikt u het voor o.a. de tuin.

Aromatherapie:

Health & Wellness sticker

Het Lounge Bath Health & Wellness kan thuis uitstekend gebruikt worden voor aromatherapie.

Letterlijk betekend dit: "een behandeling met geuren". 

Aromatherapie is een  vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olien van kruiden, bloemen en andere plantdelenAromatherapie wordt vooral ingezet bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid ook bij reumatische klachten. De geuren kunnen inwerken op het onderbewuste en een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht brengen door o.a. de uitstekende ontspannende werking van lichaam en geest.


Poedercoating:Lounge Bath Health & Wellness zwart

Het enige wat wij niet zelf doen is de poedercoating, dit wordt door een specialist in poedercoatings gedaan. Het aluminium wordt eerst gestraald dan voorzien van een beschermende epoxylaag en uiteindelijk de gekozen Klassieke Ralkleur. Dit alles wordt uitgehard in een speciale oven.

Ligbad gecoat in: roomwit of zwart
Frame en omkasting: nader te bepalen klassieke Ralkleur

Isolatie sheets:

De binnenzijde van het ligbad worden voorzien van een speciaal isolerende, zachte en anti-slip sheets in de kleur antraciet. Dit voor een comfortable luxe zit, waar je niet wegglijdt, ook niet bij het instappen.

Hoofdkussen:

Extra optie: het hoofdkussen in antraciet, voor een weldadig ontspannen ondersteuning van hoofd en nek.

Butler dienblad:Lounge Bath Health & Wellness ligbad Butler dienblad

Extra optie: een sfeervol Butler dienblad voor een extra gezellig hapje en een drankje binnen handbereik, gemaakt van aluminium, gepoedercoat in zwart. Het 'Butler" dienblad kan aan de rand gehangen worden, zowel links als rechts.

Isolerende bolletjes:

Extra optie: isolerende bolletjes op het gehele wateroppervlak op deze manier verdampt het water niet en behoud het de temperatuur vooral op een koude winterse dag.

Alle voordelen op een rij:

√  Duurzaam , oersterk materiaal
√  Snelle, gebruiksvriendelijke opwarm-methode binnen 20 minuten
√  Efficiënt en snel te reinigen
  Hygiënisch
√  Omzet verhogend voor B2B Partners
  Geschikt voor volwassenen en kinderen
√  Milieuvriendelijk
√  Geen gebruik van chemicaliën
√  Geen rookontwikkelingen
√  Per gebruik kosten onder de € 2,-

Technische gegevens:

Lengte:          240 cm. (gehele lengte)
Breedte:        97 cm. (gehele breedte)
Hoogte:         75 cm. (gehele hoogte)
Vulling:          ca. 500 ltr.  water (maximaal)
Gewicht:        ca. 130 kg. (gehele gewicht)
Materiaal:      4 mm. zeewaardig aluminium

Prijs: € 4.850,-    (incl. btw.) 

Lounge Bath Health & Wellness  (17)
Lounge Bath Health & Wellness isolatie bolletjes
Lounge Bath Health & Wellness ligbad showroom
Lounge Bath Health & Wellness ligbad showroom

Offerte Aanvragen