Nieuw en Uniek Lounge Bath Health & Wellness

Lounge Bath Health & Wellness 

Door onze jarenlange ervaring bij vele particulieren en B&B ’s, vakantieparken - waaronder Landal GreenParks – hebben wij met Lounge Bath Health & Wellness hét ligbad ontwikkeld wat aan alle wensen voldoet.

Lounge Bath Health & Wellness is eenvoudig te vullen en vereist geen chloor of andere chemische toevoegingen. Dit is mogelijk gemaakt door de lage waterinhoud en het efficiënte design. Lounge Bath Health & Wellness kan na één sessie compleet geleegd worden, eenvoudig gereinigd en bij volgende gebruik gevuld worden met vers, warm water. Dit alles is zo eenvoudig dat ook in de verhuur de gast dit zelf binnen enkele minuten kan doen. Daarbij gaat het vullen en opwarmen middels een gebruiksvriendelijke CE-gekeurde badgeiser met gasfles waardoor het ligbad in 20 minuten klaar is voor gebruik!

 Geen rookontwikkelingen √ Bij gebruik kosten onder de € 2,00  √ Geschikt voor volwassenen en kinderen Geen gebruik van chemicaliën

Health & Wellness

Dit alles zorgt ervoor dat het Health & Wellness ligbad te gebruiken is in combinatie met natuurlijke aroma's zoals lavendel, Bergamot, eucalyptus of de geweldige ontspannende werking van zeezout met magnesium voor de ontspanning van de spieren Voor je gasten een extra bijzondere ontspannende beleving voor lichaam en geest.